Υπηρεσίες

Η εταιρεία NAUTILOS NAVE γνωστή στο χώρο της Ναυτιλίας και της Βιομηχανίας, αναλαμβάνει πλήθος εργασιών με ασφάλεια, εγγυημένη συνέπεια, σωστό σχεδιασμό και σε παγκόσμια κάλυψη.

Μερικές από τις εργασίες μας είναι οι παρακάτω:

ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Η εταιρεία NAUTILOS NAVE αναλαμβάνει εργασίες ολικής επισκευής ή τμηματικής κατασκευής που αφορά όλα τα δίκτυα σωληνώσεων ενός πλοίου σε όλες τις διαστάσεις.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΛΑΣΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Πλήθος ελασματουργικών εργασιών πραγματοποιεί το έμπειρο τεχνικό προσωπικό της NAUTILOS NAVE με όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΝ ΠΛΩ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ

Η εταιρεία NAUTILOS NAVE αναλαμβάνει οποιαδήποτε ελασματουργική ή σωληνουργική εργασία σε παντός τύπου πλοία και σε οποιαδήποτε λιμάνι.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Οι δυνατότητες του εξοπλισμού μας, η άριστη γνώση, η τεχνική κατάρτιση και η εμπειρία, μας επιτρέπουν την εκτέλεση σύνθετων μηχανουργικών εργασιών.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Με συνεχή έρευνα και νέες ιδέες είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά στις ανοξείδωτες κατασκευές.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΟΝΩΣΕΙΣ 

Βιομηχανικές Μονώσεις και Μονώσεις Πλοίων με την εγγύηση της NAUTILOS NAVE.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΥΔΡΟΒΟΛΕΣ

Η NAUTILOS NAVE αναλαμβάνει καθαρισμούς κάθε μορφής επιφάνειας για την απομάκρυνση σκουριάς, χρώματος και άλλων ανεπιθύμητων υλικών.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΒΑΦΕΣ

Η εταιρεία NAUTILOS NAVE αναλαμβάνει βαφές πλοίων και σκαφών σε εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες, χρησιμοποιώντας κορυφαίας ποιότητας υλικά για αντοχή στο χρόνο.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

Η εταιρεία NAUTILOS NAVE αναλαμβάνει καθαρισμούς σε εσωτερικούς χώρους, δεξαμενές και αμπάρια πλοίων, σκαφών και πλωτών μέσων.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ