Εταιρεία

Η εταιρεία NAUTILOS NAVE είναι γνωστή στο χώρο της ναυτιλίας στον οποίο δραστηριοποιείται εδώ και 40 πλέον χρόνια στις επισκευές και κατασκευές που αφορούν όλα τα δίκτυα σωληνώσεων πλοίων, σκαφών και όχι μόνο…

Η NAUTILOS NAVE διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό και άρτια καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό με υψηλή τεχνογνωσία και αίσθημα ευθύνης για την ναυτική μας κληρονομιά.

Η πολυετής εμπειρία των τεχνικών είναι η καλύτερη εγγύηση ποιότητας, στην εκτέλεση απαιτητικών project σε παγκόσμια κάλυψη, με ακρίβεια, αξιοπιστία και έγκαιρη και συνεπή ολοκλήρωση των έργων.

Η NAUTILOS NAVE εξειδικεύεται στην τοποθέτηση BALLAST SYSTEM σε Ελλάδα & Εξωτερικό σε οποιοδήποτε ναυπηγείο του κόσμου ή ακόμα και εν πλω.

Η εταιρεία πραγματοποιεί επισκευές πλοίων που αφορούν μηχανουργικές, ελασματουργικές, σωληνουργικές εργασίες αλλά και μονώσεις, υδροβολές, καθαρισμούς και χρωματισμούς με επιλεγμένα συνεργεία. Οι δραστηριότητες της όμως δεν μένουν σε πλοία αφού η εμπειρία και η γνώση την κατέστησαν ικανή και στους Βιομηχανικούς Ομίλους.

Η NAUTILOS NAVE διακρίνεται για την καλύτερη ποιότητα εργασιών, για την πιο άψογη συνεργασία, στον απαιτούμενο χρόνο παράδοσης, με ασφάλεια και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΕΛΑΣΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΕΝ ΠΛΩ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ

ΜΟΝΩΣΕΙΣ

ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

ΥΔΡΟΒΟΛΕΣ

ΒΑΦΕΣ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

Η εταιρεία NAUTILOS NAVE αναλαμβάνει εργασίες ολικής επισκευής ή τμηματικής κατασκευής που αφορά όλα τα δίκτυα σωληνώσεων ενός πλοίου σε όλες τις διαστάσεις.

Πλήθος ελασματουργικών εργασιών πραγματοποιεί το έμπειρο τεχνικό προσωπικό της NAUTILOS NAVE με όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις.

Η εταιρεία NAUTILOS NAVE αναλαμβάνει οποιαδήποτε ελασματουργική ή σωληνουργική εργασία σε παντός τύπου πλοία και σε οποιαδήποτε λιμάνι.

Βιομηχανικές Μονώσεις και Μονώσεις Πλοίων με την εγγύηση της NAUTILOS NAVE.

Οι δυνατότητες του εξοπλισμού μας, η άριστη γνώση, η τεχνική κατάρτιση και η εμπειρία, μας επιτρέπουν την εκτέλεση σύνθετων μηχανουργικών εργασιών.

Με συνεχή έρευνα και νέες ιδέες είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά στις ανοξείδωτες κατασκευές.

Η NAUTILOS NAVE αναλαμβάνει καθαρισμούς κάθε μορφής επιφάνειας για την απομάκρυνση σκουριάς, χρώματος και άλλων ανεπιθύμητων υλικών.

Η εταιρεία NAUTILOS NAVE αναλαμβάνει βαφές πλοίων και σκαφών σε εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες, χρησιμοποιώντας κορυφαίας ποιότητας υλικά για αντοχή στο χρόνο.

Η εταιρεία NAUTILOS NAVE αναλαμβάνει καθαρισμούς σε εσωτερικούς χώρους, δεξαμενές και αμπάρια πλοίων, σκαφών και πλωτών μέσων.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ